Saturday, August 06, 2011

Siti! Mintak Otograf...

Assalamualikum! Hai sume. Hari ini Siti nak gtaw akhirya berjaya jugak siti wat signature! Mesti korang nak kata Siti nob kan? pliz..Jangan gelak. Seyes, dah berkali-kali Siti cuba. Hari ini berjaya jugak. Siti baca betul-betul tutorial kat lam blog lyssa. Akhirnya berjaya. Thanks Lysaa .Btw, tengok la hasilnya. Hehe.Chumelkan?

6 juta sudi membaca:

Fahz said...

cantik sgt2.ajar la fahz leh ker :)

Cik Siti said...

ala siti tak pandai..klik je kat nama Lyssa..Siti dah link kat blog die.Try la!

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

ngehh... yana byk kali da buta,tapi x leh apear kt post.huhu..

Cik Siti said...

myb yana x pasan kot step dia yang soh click kat

''want to use this signiture'' kat bawah tu...

nuRuL haNis said...

anis pun nak try ar...thanx siti sbb kongsi info =)

sTrawbery said...

ee terjatuh hati sudah ni.asa2 mok try juga ehh ;)info yg bguna.thanz

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com