Wednesday, August 03, 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

Assalamualikuam sume! Hai.Amacam puasa yang ketiga ni? Ok? baru 3 hari ade lagi 27 hari. Insyallah laksanakan dengan hati yang ikhlas! Hoye! opss terlebih xcited pulak.Anyway Siti bukak lembaran hari yang ke-3 kita puasa ni ngan GA yang adik cute Siti ni tag, azie. Who knows adik satu dorm mase kat sekolah menengah, berjumpa kat dunia blog nie. Betul la blog ni mengikat silaturahim. Eceh. Ok tak membuang masa, jom join! Hadiah dia seyes menarik sangat2. Klik je kat banner bawah nie.Okes! 


Kat sini ada senarai sponsor untuk GA nie. Take a look dear.Hehe

senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 
Nak tag:


3 juta sudi membaca:

Fahz said...

thanks tag saya..tapi saya tak sempat nak join GA nie..hmm next time saya join n tag u okey dear!:))

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

iMBobo said...

byknye sponsor :)

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com