Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER


Assalamualaikum sume.Arini Ju terjah blog BEN.



 Sangat intresting segmen yang Ben buat. Actually Ju dah lama berblog dari tahu 2009 tapi sekarang baru Ju aktif mengupadte coz Ju tak ada masa nak mengupdate. Kekangan masa dan waktu belajar.Ju  sangat suka berblog n suka di follow sebab Ju rasa seronok kalau ada yang sudi baca blog Ju n pada masa yang sama Ju akan mengFollow balik mereka yang folow Ju. Sebab Ju tahu ada cerita jugak yang diorang nak share dengan Ju. Anyway nice to share with u'll n thanks to BEN for the nice segmen!

KLIK kat banner tu untu join! hehe

16 juta sudi membaca:

Amy Syaquena said...

salam kenal SR singgah dari blog Encik Ben..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Cik Bell said...

sharing is caring.
byk m'baca tambah pengetahuan kan..
salam kenal
bell folow sini ^^

hafrizzul hafiz said...

HH datang sini TERJAH
anda dari bloglist someone....
salam perkenalan...

Laila Majid said...

singgah sini :)

AbiL said...

Hi! Salam perkenalan. Jenguk dari segmen Abg Ben.

http://abilitusaya.blogspot.com

serikandi cinta said...

kite pun join segmen ni...nice to meet u ju..kite follow kamu sudaa...hehe

Lulu Caldina said...

Lulu pun blogger baru ;)

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Marina said...

marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Zul Fattah said...

skodeng2.. terjah dri segmen yg sama..
happy blogging..done follow u

http://zulfattah.blogspot.com/

sakura_sue said...

hye..sue singgah sini.. :)
http://sakurasue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com