Wednesday, June 01, 2011

ba da bing ba da boom

Love at first sight i don’t know i zoom...
                      ....You put a hit on me ba da bing ba da boom



Bismillah.28hb may yang lepas setelah dah 5 tahun family aku tak buat kenduri besar2an so on that day majlis pertunangan akak aku yang 2nd & 3rd serentak sekali. sangat meriah. x menang tangan melayan tetamu. bila banyak tetamu ,banyak la makanan yang disediakan banyak makanan banyak la pinggan. banyak la pinggan banyak la masa di habis kan untuk membasunya semula. lebih kurang jam 5 petang semua nya siap di selesaikan termasuklah tetamu semua sudah habis pulang ke rumah masing2 pinggan mangkuk pun pulang ke rak masinng2.Semua sangat keletihan tapi kepuasan nya bebrbaloi kerana semua tetamu sangat la hepinya.
Just want to share some memorable pix..

ni hantaran dari pihak lelaki pada akak saye
no.3

ni akak saye no.2 & bakal mak mertuanya.
chinese family

 
ni akak saye no.3 & bakal mak mertuanya.
(^^,)V


Ya Allah berkatilah mereka berdua dan pasangan pilihan mereka.
Semoga bahgia dia bawah naungan Mu.
Amin.


mak cik tipah: nina bila lagi?
nina : ba da bing ba da boom..wat2 tak paham

4 juta sudi membaca:

twistedBrain said...

turn ko bile lak as?hehee

Aziz Syaidahtul said...

hahaha...ak ingat kau has...
kalau tak tengok caption...
ak dah kol dah tadi...

pemerhati sunyi said...

bibi...5 tahun lagi la..awai lg hehe

pemerhati sunyi said...

idah,,,hehe,,,sy x cukup "besar " lagi...

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com