Tuesday, August 09, 2011

"Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"

Assalamualikum semua. Selamat malam. Rasa tak mengantok hehe. Tak taw nak buat apa lagi. Nak tengok tb memang tak lah sebab sure tb akan tengok Siti balik. Membazirkan amalan syaitan. So, Siti berblogwalkinglah.
Anyway, Siti terjumpa la Segmen nie. Saja nak support bloggers! Lagipun, Siti baru je pas mengedit blog. Comel x? Klik je kat header bawah nie kalau nak join ek!


Nota kaki: Selamat malam & Salam Ramadhan! Jangan lupa niat poce :)

10 juta sudi membaca:

iMBobo said...

cantik blog siti, simple but nice :D

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil

datang dari segmen yang sama...
semoga menjadi blog pilihan lulu...

Iffah Afeefah said...

dah cntik da

cume komen box kalau ley buat pop up window..sng nk leave komen

Iffah Afeefah said...

cantik lagi kalau buat komen pop up window

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :D
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

nuRuL haNis said...

anis pun suka blog siti. sangat comel dan cantik...=)

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com