Monday, August 01, 2011

Ramadhan #1: 8 Tahun Tak Puasa Penuh?

Haii peeps! Assalamualaikum sume. Salam Ramadhan. Amacam fes puasa? Harap tader yang kiok di tengah hari. Tahun nie Siti sangat seronok sebab bayangkan dah 8 tahun tak pernah puasa penuh 30hari kat rumah. Yela dari form1Siti sekolah asrama sampai la form 5. Pastu sambung belajar kat Londan. Eh hilang hurug G pulak kat belakang tu hehe. Siti belajar kat Londang. Orang Melaka tahu la. Siti belajar Matrikulasi kat situ. 1 tahun. Pastu sambung degree kat Perth. Opss! cakap je lebat ek Siti nie. Actually Perth-Lis a.k.a Perlis. Kawan-kawan Siti biasa cakap Perlis tu Perth-Lis(sebab suhu die 'sejuk' sanagt). Okeh. Siti kat situ dah 2 tahun means ..

5tahun sekolah menengah  +1tahun di Matrik+2tahun degree= 8tahun
8tahun la Siti pose kat negeri orang. Tahun ni akhirnya fully i'm at home! Seronok sangat dapat sahur, bukak pose same2 ngan family.Siti rasa bukan Siti sorang jer. Kebanyakkan budak IPT degree sedang bercuti sekarang ni. Sapa setuju angkat tangn! ala. Siti x nampak sapa yang setuju. Anyway itu jelah Siti nak share.


Kord pesanan: Keep it up..momentum nak berpose ek sume! Jangan kecundang pulak! Salam Ramadhan.

3 juta sudi membaca:

iMBobo said...

buat degree 2 tahun je?cptnye..hehe puasa arini ok ! :)

Cik Siti said...

tengah cuti la...degree ade g 2 tahun :(

saiazuan said...

slmt brpuasa :)

smoga penuh taun ni ek :D

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com