Wednesday, July 20, 2011

✿ Contest Bnp Paling Cun ✿
.




Macam biasa hari-hari yang Ju lalu kalau tak blogwalkin' tak sah!hehe. Tersempak ngan 1 contest.Leh la Ju join. Untuk tambahkan kenalan contest background n posing paling cun Menarikan? jom la join



Ju nak letak pic nie!

(ini Ju. Masa Latihan Tahunan Ju as reserved army. Comotkan Ju? hehe,,,,)

Contest ni tak cakap kan berapa pic, so Ju nak letak jugak pic nie..hehe

(ini Ju dengan famly Ju n famly kazen. Masa nie Ju ngah ada family day kat langkawi.ni nak masuk Tasik Dayang Bunting)

nota kaki: ni pic Ju lepas form 5, gemuk sikit. Hehe.

nak taw pasal contest nie. Klik kat banner contest kat bawah ek!!

Ju nak tag:


3 juta sudi membaca:

deena awanis said...

nanti kite join k...=)

Liyana Amin said...

thanks sudi join :) gud luck! nama anda dah disenaraikan di sidebar blog saye. sila check ye, kalau ade pape perubahan bgtau ye :D

JuWita said...

okey!

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com